Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendhagyó Majosházi Falunapok

2014.08.09

A Tűzoltó Egyesület szempontjából rendhagyó volt a falunap, hiszen ezen a napon nősült az egyesület egyik tagja Bödő Dani, ezért szinte minden tűzoltó az esküvői ceremónián és az azt követő mulatságon vett részt. Az ifjú párnak ez úton is sok boldogságot kíván a Tűzoltó Egyesület.

dij.jpgA tűzoltók is indultak a főzőversenyen, ahol birkapörköltet készítettek a "szakácsok". A hozzávaló birkát Fóra Péter ajánlotta fel, akinek ez úton is köszönet a nagylelkűségéért. Az elkészült finomság sajnos csak vigaszdíjat kapott, de a "szakácsokat" kárpótolta, hogy mindenkinek nagyon ízlett, sőt volt, aki még utólag is dicsérte, hogy milyen finomat evett.

A tűzoltó bemutató is rendhagyóra sikeredett, hiszen az bemutatóhoz létrehozott boglya hatalmasra duzzadt a menet közben hozzá adódó „elemektől”, így a tűzoltók felé az volt a kérés, hogy felügyelet mellett a teljesen égessék le a boglyát és csak utána oltsák el. A feladat teljesült, sajnos a szélirány nem kedvezett, mert a rendezvénysátrak felé vitte a füstöt és a pernyét, ezért a kellemetlenségért az egyesület ez úton is elnézést kér.