Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halálos Baleset Majosházánál

2014.10.03

baleset01kicsi.jpgKis Gábor polgármester jelezte az Egyesület felé, hogy súlyos baleset történt az 51-es főúton, ahová őt követve azonnal el indult a Tűzoltó ZUK is 3 fővel.

A helyszínen a látvány elképesztő volt, hiszen egy a felismerhetetlenségig összeroncsolódott autó szorult be a kamion alá. A sötétben világítást biztosítottunk a mentősöknek, hogy megvizsgálhassák a gépjárműbe szorult utast, de sajnos nem találtak életjelet.

A kiérkező Szigetszentmiklósi Hivatásos Tűzoltók hívtak egy emelő darut, amely a XI. kerületből érkezett, mert a beszorult gépjárművet csak a kamion felemelésével lehetett kiszabadítani.

A baleset oka, hogy a Délegyháza felől érkező személygépjármű nem állt meg a STOP táblánál, hanem fékezés nélkül kihajtott a főútra, így keresztbe állt, amikor a kamion nekicsapódott. A két jármű először a jobb oldali árokba rohant, majd itt a személygépkocsi a kamion alá gyűrődött, ezt követően a két jármű áttért az út baloldalára, ahol az akácfák vetettek véget a koordinálatlan csúszásnak. A balesetben két ifjú vesztette életét.

Az egyesület két fiatal tűzoltója Danev Péter és Bandzsal Gábor, a sajnálatos tragédia során átestek a "tűzkeresztségen", hiszen még nem voltak halálos áldozatot követelő káresetnél. A fiatalok jól vizsgáztak, hiszen fegyelmezetten viselkedtek és szakszerűen végrehajtották az OKF vezetője által kiadott utasításokat.

MTI Fotó: Lakatos Péter

Megjelenés és további képek