Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Egyesületünk gyermekprevencióval vett részt a II. Majosházi Piknik rendezvényen

2020.08.08

Az egyesületünk kihangosító szettel, akadálypályával, tűzvédelmi totóval valamint a kicsik részére tűzvédelemmel kapcsolatos kifestőkkel és szóróajándékként lufival vett részt az önkormányzat által szervezett rendezvényen.

piknik.jpgA gyermekek körében népszerű volt a tűzoltók sátra, hiszen kicsiknek és nagyoknak egyaránt felkeltettük az érdeklődését. Sokan kipróbálták a akadálypályát, amely bemutatja, hogy a tűzoltóknak milyen fizikai akadályokkal kell megküzdeniük egy-egy káreset kapcsán. Népszerű volt az Mercedes tűzoltó autó is, amelyben megtekinthetőek voltak az egyesület felszerelései is. 

A sátorban a kicsiknek tűzvédelmi témákat feldolgozó kifestőkkel kedveskedtünk, míg a nagyobbak 13+1 tűzvédelmi kérdésre válaszolhattak megfelelő segítséggel és magyarázattal. A feladatokban részt vevő gyerekek az egyesület emblémájával ellátott lufit kaptak ajándékba.

Az egyesület a NEA pályázatán nyert hangfalakkal és mikrofonokkal jelent meg, amely lehetővé tette a nagyobb területen lévők számára az információk eljuttatását.

További képek